Vælg en side

Interesser:

Naturliv, Børneliv, Sport og fritid, Landsbyliv

Sprog:

Anmod om din guidede tur her!

2 + 15 =

Brænder for lokalområdet!

Jeg er født og opvokset på en gården Nr. Hyldal i Møborg. Tilbage i 2007 overtog min mand og jeg den fædrene gård – så jeg har efterhånden sammenlagt boet i Møborg i 42 år af mine i alt 46 leveår. Jeg har altid været meget aktiv indenfor sport og foreningsliv – og jeg brænder for at udvikle Lokalområdet for både børn, unge, voksne og seniorer.
Jeg er uddannet skolelærer og har for en del år siden været ansat som lærer på den lokale skole – Tangsø Skole som ligger i Bækmarksbro. I 2017 startede jeg som centerchef i Tangsø Centret- en drømmestilling! Som fritidsjob er jeg lokalpolitiker – selvfølgelig en god venstre kvinde…man er vel landmandsdatter 🙂
Som din lokale guide vil jeg kunne vise dig rundt i lokalområdet; Møborg, Bækmarksbro/Flynder. Jeg vil kunne fortælle om de mange smørhuller der findes for både børn og voksne, om hvordan menneskene er i lokalområdet og hvordan det vil være at leve og bo i området. Jeg er historisk interesseret og vil kunne fortælle (røver)historier om Bavnehøj, Møborg Sandgrav, Holmgård, Tangsø Centret osv.
Jeg glæder mig til at blive din lokale guide.