Vælg en side

Interesser:

Naturliv, Børneliv, Sport og fritid, Landsbyliv

Sprog:

Anmod om din guidede tur her!

10 + 1 =

Brænder for lokalområdet!

Jeg er født og opvokset på gården Nr. Hyldal i Møborg som min mand og jeg overtog tilbage i 2007 efter mine forældre – så jeg har næsten hele mit liv boet i Møborg – og jeg elsker det!

Jeg brænder for lokalområdet hvor vi har noget for alle både børn, unge, voksne og seniorer. Bækmarksbro er en hyggelig og meget aktiv landsby med ca. 550 indbyggere. En by med vuggestue og børnehave, dygtige dagplejere, velfungerende skole fra 0.-6. Klasse og med et aktivt foreningsliv der bl.a. har hjemme i Tangsø Centret hvor du finder motionscenter, hytteby, svømmehal, wellness og selskabslokaler. Der er gode indkøbsmuligheder hos den lokale Spar Købmand.

Møborg er en lille landsby som måske ikke ser ud af meget, men her er der højt til loftet og skønne naturoplevelser bl.a. Møborg Bakkeø med et unikt morænelandskab.
Som din lokale guide vil jeg kunne vise dig rundt i lokalområdet; Møborg, Bækmarksbro/Flynder. Jeg vil fortælle om de mange muligheder der er i området, om lokalbefolkningen, de bedste naturoplevelser og hvordan det er at leve og bo i området.

Jeg glæder mig til at blive din lokale guide.