Vælg en side

Interesser:

Bolig, Naturliv, Job og iværksætteri, Kunst og kultur, Børneliv, Sport og fritid, Landsbyliv

Sprog:

Anmod om din guidede tur her!

15 + 8 =

Familiefar, iværksætter & naturelsker

Mit navn er Thomas Henriksen. Jeg er 45 år, iværksætter og gift med Lene, som er sygeplejerske. Vi bor sammen med vores to børn; Clara på 12 år og Simon på 15 i et gammelt villakvarter centralt i Lemvig by, hvor vi har ro, en fantastisk udsigt og få minutter til arbejde, skole og indkøb.

Børnene går begge i folkeskole i Lemvig og de bruger meget af deres fritid i Lemvig Idræts- og Kulturcenter, hvor de er glade for at spille håndbold. Som familie bruger vi ofte fritiden til at lave aktiviteter i naturen; – vi cykler mountainbike i Klosterheden, vi er badedyr i både hav og fjord og så elsker vi at løbe og gå ture ved Vesterhavet.

Mit e-handelsfirma eGastro.dk handler med mange af de utrolig lækre mad- og råvarer, som vores lokale område byder på, og som vi ikke synes, at resten af Danmark skal snydes for. Vi sender til alle adresser i Danmark og glæder os over, at så mange tager imod Vestjylland hjemme hos sig selv.

Går du med en iværksætter i maven, vil jeg gerne vise mit firma frem og fortælle om de unikke muligheder der er for at drive e-handelsvirksomhed fra Lemvig. Jeg kan også rådgive generelt i forhold til start – up og sågar fremvise mulige lokaler.

Jeg er født i Thyborøn og har tilbragt det meste af mit liv i Lemvigområdet. Min kone og jeg har rejst en del og har set de mest fantastiske naturområder, – men jeg synes ikke, at der er noget, der kan slå den naturoplevelse, man kan få ved Bovbjerg fyr eller mellem træerne i Klosterheden. Her er storslået og unikt og med alderen sætter jeg tiltagende pris på den naturperle, jeg er blevet født ind i.

Hvis du vælger mig som guide, vil jeg glæde mig til at vise dig disse naturperler, – garneret af en frisk rødspætte på Thyborøn havn og evt. efterfulgt af en rundtur på en af de store trawlere eller en sejltur på fjorden.

Jeg glæder mig til at møde jer.
– Thomas