Vælg en side

Interesser:

Bolig, Børneliv, Job og iværksætteri, Kunst og kultur, Landsbyliv, Naturliv, Sport og fritid

Sprog:

Anmod om din guidede tur her!

11 + 2 =

Tilflytter, fysioterapeut og foreningsmand

Mit navn er Ruben Fjord Bredholt. Jeg er 33 år og bosiddende i Lomborg med min kone Mie og vores to børn; Julius på 9 år og Mynte på 6 år + et trejde barn på vej. Jeg arbejder som fysioterapeut i Lemvig Sundhedshus, mens Mie arbejder på Lemvig Musikskole.

Vi flyttede til Lomborg (en lille by ca. 6 kilometer syd for Lemvig By) for 7 år siden og det er den bedste beslutning vi nogensinde har taget. Jeg kommer oprindeligt fra Århus, mens min kone kommer fra Simmelkær (en lille by ved Herning). Første gang vi kom til Lemvig Kommune var vi solgt. Havet, fjorden, heden, naturen og mentaliteten er helt unik i denne vestlige del af Jylland – og derfor var det heller ikke en svær beslutning at flytte herud, da det rigtige hus dukkede op.

 

Vi bor lige ved siden af det lokale BørneHus i Lomborg, som rummer både børnehave og vuggestue. Julius og Mynte går på Ramme Skole, som er placeret i nabobyen. Der er ca. 3 kilometer mellem Lomborg og Ramme og de to byer er forbundet med en god og sikker cykelsti samt en skøn natur langs ruten. Både børn og forældre er aktive i den lokale idrætsforening RLIF, hvor der findes et hav af forskellige aktiviteter og sportsgrene man kan deltage i.

 

Vi tager tit turen ud til Høfde Q. Her finder man en af Danmarks smukkeste strande, som ligger i tilknytningen til byen Fjaltring – en by fyldt med kunst, kultur og kreativitet.

 

For et bymenneske som mig har det været en stor gave at opleve Lemvigs overvældende natur og jeg håber at kunne give disse oplevelser videre som guide. Jeg håber også at kunne bidrage med gode refleksioner og snakke, ud fra tilflytterperspektivet, hvis man går med ønsker og drømme om at flytte til Lemvig. 

 

Jeg glæder mig til at vise jer små glimt af storslået natur 🙂 

 

– Ruben