Vælg en side

Interesser:

Bolig, Naturliv, Kunst og kultur, Landsbyliv

Sprog:

Anmod om din guidede tur her!

4 + 3 =

Peder Flansmose

Jeg er udlært gartner og bor i Bonnet med min hustru Karin og er en person med mange interesser, dog er naturen nok det der fanger mig mest.

Vi har boet i Bonnet godt 12 år, og holder rigtig meget af den nærhed og sammenhold der er i vores lille samfund, derfor er vi også rimlig aktive i vores lokalsamfund.

Jeg har i gennem mange år ringmærket fugle for Zoologisk Museum og har herigennem haft mange unikke oplevelser, men også vores flora og fauna bliver studeret.
Lige nu er det geologien der tager min tid, jeg er nemlig blevet en af de personer der arbejder med at få gjort Geopark Vestjylland til en realitet.

Vi har en have på omkring 3000 m2 hvor jeg får lov at boltre mig og få jord under neglene, her har jeg også fået plads til en anden af mine interesser nemlig biavl.
der findes ikke noget så afstressende som at komme hjem fra arbejde, tage en kop kaffe med ned til bierne og bare sidde og se den aktivitet der er omkring stadet.

Vi holder meget af at opholde os ude i vores have, slappe af lave kaffe over bålet og så bare nyde fuglelivet og klø katten på ryggen.

Ellers er en af vores store glæder at rejse. Vi er ikke til badeferier men vi besøger stedder hvor vi kan nyde natur og kultur, de græske øer og Norge er nogle af de stedder vi holder meget af at besøge.