Vælg en side

Interesser:

Naturliv, Kunst og kultur, Børneliv, Sport og fritid, Landsbyliv

Sprog:

Anmod om din guidede tur her!

12 + 1 =

Tilflytter, naturelsker og glade dag med famile og venner

Mit navn er Lis og jeg er en rigtig Lemvig-tilflytter fra Østjylland, som flyttede hertil for 26 år siden. Jeg trives godt i Vestjylland, men bliver fortsat hægtet af, når mine “Lemvig” venner starter en “lokal” snak.

Min mand Per og jeg er begge civilingeniører fra Aalborg Universitet og efter studiet fik Per job ved Kystdirektoratet i Lemvig og fik job i København, som konsulent ved Ernst & Young. Efter 3 år på tværs af landet tog vi en god beslutning om at slå os ned i Lemvig, selvom jeg havde et super godt job i København. I dag arbejder jeg ved Lemvig Kommune, hvor jeg kan går på arbejde på 5 minutter – giver en stor frihed. Jeg er en rigtig projektarbejder, der gennem tiden har arbejdet med mange forskellige ting, men de sidste år har jeg primært arbejdet med klima og energi, hvor jeg er projektleder på nogle store og meget spændende projekter. Der er godt gang i den i Lemvig Kommune inden for klima og energi, så det er bare dejlig udfordrende.

Vi bor skønt i Lemvig med udsigt over by og fjord, som giver ro i sindet. Vi tror på, at vores 3 piger har/har haft en god opvækst i Lemvig med mange værdifulde værdier. Den ældste bor og studerer i København, den mellemste går på Gymnasiet i Lemvig og den yngste afslutter folkeskolen på Lemtorpskolen her til sommer, hvorefter hun skal et år på High School i USA. Selvom vores familier bor langt væk fra Lemvig, var det alligevel forholdsvis enkelt at være småbørnsfamilie, fordi afstandene er korte i hverdagen, og så hjælper vi hinanden børnefamilier imellem.

Vi har et godt socialt netværk, som bl.a. omfatter en madklub, hvor vi er 3 familier, der spiser sammen næsten en gang i ugen, min 22 år gamle mødregruppe fungerer strålende nu bare uden børnene, og vi har den bedste nabo-familie.

Det kan være lidt svært, at få lokket famile og venner langt væk fra på besøg i Lemvig, men når de kommer, har vi så oftest glæde af det en helt weekend. Det er til gengæld ikke så svært at imponere vores gæster, når vi fremviser herlighederne i Lemvig og omegn – Lemvig by med udsigt og den flotte havnefront, landskaberne fra istiden, skoven (Klosterheden), Limfjorden og ikke mindst Vesterhavet.

Jeg viser også meget gerne Lemvig og omegn frem til dig med/uden din familie, men husk påklædning i forhold til vejret – vejret kan være barsk i Vestjylland, men det er også fascinerende.

Jeg vil selvfølgelig også gerne fortælle dig om de muligheder, jeg ser og oplever ved at bo i Lemvig. Det kan selvfølgelig godt foregå inde i varmen ved brændeovnen over en kop kaffe eller et glas rødvin?

Jeg ser frem til at se dig i Lemvig