Vælg en side

Interesser:

Bolig, Naturliv, Job og iværksætteri, Kunst og kultur, Sport og fritid

Sprog:

Anmod om din guidede tur her!

7 + 9 =

Gift tilflytter, iværksætter & sportsmand

Jeg er en udadvendt og snaksalig mand på 32 år. Jeg flyttede i 2017 til Lemvig fra Århus sammen med min anden halvdel Mai, der arbejder på Gødstrup Sygehus, hvor hun er under uddannelsen som ortopædkirurg.

Jeg er uddannet Cand.ling.merc fra Handelshøjskolen i Århus i virksomhedskommunikation, og jeg arbejder til daglig med salg og forretningsudvikling i Obsidian Digital, som er et digitalt marketingbureau, jeg startede for 6 år siden med tre venner. I dag sidder mine 160 kollegaer på hovedkontoret i København, Aarhus m.fl – hvor jeg pendler frem og tilbage til et par gange hver måned. Resten af tiden arbejder jeg hjemmefra.

Mai og jeg elsker vores hus (som faktisk rykkede os til Vestkysten) og Lemvig, hvor der er udsigt, vand og skov omkring os. I min fritid nyder jeg at være aktiv med havearbejde. styrketræning, svømme- og løbeture. Derudover interesserer jeg mig for musik og generelt al sport. Jeg elsker også at tegne og ikke mindst lave mad med lokale råvarer, feste og lave en masse drinks.

Jeg vil rigtig gerne vise dig byen – de bedste steder – butikker, løberuter og barer. Jeg vil også gerne fortælle dig om, hvordan der er at være flyttet til Lemvig, og om hvad du kan få af kvalitet både i form af natur, mad og hus. Derudover byder jeg gerne på en træning i vores hjemmefitness, hvor du også kan møde vores huskat Tonic og få en læskende gin/tonic i vores lille husbar ´Sådan er det bar´.

Jeg glæder mig super meget til at møde dig. Giv mig endelig et kald på 28685022, hvis du vil høre til, hvad Lemvig kan eller hvad projektet her egentlig er for en størrelse. Call me maybe.

Jeg håber vi ses!

Funfact – Jeg har to danmarksrekorder i frimærker!